Team

Vlad Pojoga

Vlad Pojoga

Redactor-șef

S-a născut în 1993, la Sibiu. Este fondatorul revistei Zona nouă, traduce constant din limba engleză și este masterand al Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Cătălina Stanislav

Cătălina Stanislav

Redactor-șef adjunct

S-a năsut la Sibiu, în 1995. Este studentă la Facultatea de Litere a Universității Lucian Blaga. A tradus pentru mai multe reviste, din engleză și spaniolă.

Ilinca Pop

Grafician

S-a născut în 1994, la București. În prezent studiază Arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Krista Szöcs

Krista Szöcs

Secretar de redacție

Krista Szöcs s-a născut în anul 1990. A debutat în anul 2013 cu volumul de poeme „cu genunchii la gură”. Este librar la Habitus, în Sibiu.

Alex Văsieș

Alex Văsieș

Redactor

S-a născut în 1993, la Bistrița. A debutat în 2012, cu volumul „lovitura de cap”. Este masterand al Facutății de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Andrei C. Șerban

Andrei C. Șerban

Redactor

Andrei C. Șerban s-a născut în 1990. Este absolvent al Facultății de Litere din Sibiu, unul dintre fondatorii cenaclului Zona nouă și Redactor al revistei de la primul număr.

Ana Donțu

Ana Donțu

Redactor

S-a născut în 1985, în Republica Moldova. A absolvit mai multe facultăți, printre care și Facultatea de Litere a ULBS. A debutat în 2015, cu volumul „Cadrul 25”

Daniel Coman

Daniel Coman

Redactor

S-a născut în 1992, la Cisnădie. Este masterand al Facultății de Litere din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Sînziana Șipoș

Sînziana Șipoș

Redactor

S-a născut în 1990, la Făgăraș. Este unul dintre fondatorii cenaclului Zona nouă și doctorandă a Universității Lucian Blaga din Sibiu.